Intro

Lepd meg szeretteidet kényeztető - ápoló Algotherm kezelésekkel.

Ha szeretnél valami igazán személyes élményt ajándékozni nézd végig ajándékcsomagjainkat!

karacsony
ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Ajándékutalvány

Algotherm Ajándékkártya mely szabadon beváltható a szalon bármelyik kezelésére Anitánál és Rékánl egyaránt. A kártyán nem tüntetjük fel az értékét így az ajándékozottnak csak azzal kell foglalkoznia mikor és milyen kezelést szeretne igénybe venni. A kártya 2017-ben bármikor használható előzetes időpont foglalásával. Az Ajándékkártya értéke bármekkora lehet beváltásakor a kezelés értékét elektronikus rendszerünkben vezetjük. Kiváló ajándék a család bármelyik felfrissülésre vágyó tagjának.

ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Páros felfrissülés

Ez a kezelés a meghitt közös felfrissülésről szól, szalonunkban kizárólag rólatok fog szólni minden! A bevezető teljes testmasszázs után könnyű szaunázás és egy frissítő arckezelést nyújtunk mindkét résztvevő számára ebben a csomagban. A kellemes környezetben eltöltött pihentető élményt frissítő itallal és lágy zenével fokozzuk. Az ajándék olyan párok számára ajánlott akik szeretnek együtt lazítani és valami közös élményre vágynak.

A csomag ára: 25.000 Ft - Időtartalma: 3 óra

ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Wellness élmény

A wellness élmény szalonunk pihentető ápoló és feltöltő kezeléssorozata melynek része egy teljes testmasszázs, egy 60 perces arckezelés arcmasszázzsal, és egy könnyű szauna. A kezelés során ellazítjuk és feltöltjük bőrét hatóanyagokkal így távozáskor garantáltan frissen és mosolyogva fog távozni. A wellness élményt olyan szeretetteljes ápoló kényeztetés amely végén letagadhat pár évet.

A csomag ára: 15.000 Ft - Időtartalma: 2 óra (a kezelés mellé ajándékba adunk egy 150ml-es Algotherm tusfürdőt.

Ha szeretnéd bármelyik ajándékcsomagunkat megvásárolni érdeklődj személyesen üzletünkben, vagy az alább email, telefonszámon

+36 70 942 02 18
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

info@algothermesztetika.hu

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5

Nálunk kártyával is fizethet