Lepd meg szeretteidet kényeztető - ápoló Algotherm kezelésekkel

Ha szeretnél valami igazán személyes élményt ajándékozni nézd végig ajándék ötleteinket!

ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Arany Ajándékutalvány

Algotherm Luxus Ajándékkártya amely csodás meglepetés minden felfrissülni vágyó ember számára. A kártyával igénybevehető egy Algotherm Algoperformance Luxus kezelés mely egy 95 perces lazító, felfrissítő kozmetikai kezelés. A kezelés tartalmaz arc, kar és nyakmasszázst, illetve a bőrnek megfelelő hatóanyagbevitelt, így a kártya tulajdonosa a felfrissülés mellett gyönyörű egységes arcbőrrel távozhat. A kezelés mellé minden esetben a vendég egy a bőrének megfelelő 50ml-es éjszakai krémet is kap ajándékba. A kártya 3 hónapig felhasználható az előzetesen egyeztetett időpontban. Az Ajándékkártya értéke és az általa nyújtott élmény felbecsülhetetlen ára 35.000 Ft. Kiváló ajándék a család bármelyik felfrissülésre vágyó tagjának.

ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Ezüst Ajándékutalvány

Algotherm Ajándékkártya amely csodás meglepetés minden felfrissülni vágyó ember számára. A kártyával igénybevehető egy 75 perces Algotherm Algointense kezelés mely egy lazító, felfrissítő kozmetikai kezelés. A kezelés tartalmaz arc, illetve a bőrnek megfelelő hatóanyagbevitelt, így a kártya tulajdonosa a felfrissülés mellett gyönyörű egységes arcbőrrel távozhat. A kezelés mellé minden esetben a vendég egy a bőrének megfelelő 15 ml-es éjszakai krémet is kap ajándékba. A kártya 3 hónapig felhasználható az előzetesen egyeztetett időpontban. Az Ajándékkártya értéke és az általa nyújtott élmény felbecsülhetetlen ára 20.000 Ft. Kiváló ajándék a család bármelyik felfrissülésre vágyó tagjának.

ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Bérlet ajándékba

Ajándékozz Algotherm arc vagy testkezelés sorozatot szeretteidnek. A névre szóló bérleteket úgy alakítottuk ki hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ár / érték arányú megoldást. Az árakról és lehetőségekről itt találsz több indormációt. Arckezelés béletek | Testkezelés bérletek

Minden ajándékkártya dombornyomott, névre szóló, igényes papír, melyet díszborítékban adunk át. A kártyán szándékosan nem tüntetjük fel az értékét ezáltal személyesebb és picit meglepetés jellegűbb az élmény az ajándékozott számára. Felhasználható a megvásárlástól számított 3 hónapon belül.

ajándékutalvány, Budapest 2. kerület, masszázs, kozmetika, Algotherm

Ha szeretnéd bármelyik Ajándékkártyánkat megvásárolni érdeklődj személyesen üzletünkben, vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén

+36 20 256 9072
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

info@algothermesztetika.hu

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5

Nálunk kártyával is fizethetsz!