>

Kezeink és lábaink folyamatosan terhelés alatt vannak, mégis olyan kevés figyelmet és gondoskodást fordítunk rájuk.

„Egy ápolt kéz, sokmindent elárul "gazdája" egyéniségéről, jelleméről."

Algotherm, Lecső Kriszta, manikűr, pedikűr

"Lecső Kriszta vagyok, okleveles kéz- és lábápoló. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is. Két közgazdász diploma és két gyerek után váltottam a számok világából a színek, formák és legfőképpen az „adni vágyás” világába. Róth Éva tanítványaként 2013-ban elvégeztem a pedikűrös majd 2014-ben ugyanitt gyógypedikűrös képzést. Fontos számomra, hogy mindig naprakész legyek a az újdonságok terén, ezért folyamatosan képzem magam. Kezeléseimet a szakmai előírásoknak megfelelően, a vendégeim egyéni igényeit figyelembe véve igyekszem kialakítani.

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Manikűr - Mindent a gyönyörű és ápolt kezekért!

Ha manikűrre érkezel hozzám a kezeid kényeztetésének első lépéseként a Cnd egyik professzionális termékével dörzsölöm át a kézfejeket, ujjakat egy rövidke masszázs kíséretében. Ha lakkal érkezel hozzám, akkor a Cnd Nourishing Remover-ével (mely ápoló makadámia dió olajat és E vitamint is tartalmaz) leoldom a shellacot v. leszedem a körömlakkot. Ezek után rövidítem, formázom a kézkörmeidet, majd egy Cnd SpaManicure áztatás következik. Amennyiben szükséges a Cnd Cuticule Away bőroldó zselévelfeloldom a a letapadt körömbőrt és azt egy pihe-puha kefèvel és vízzel eltávolítom. Ezután következik a lakkozás (igény szerint Cnd Shellac v. Cnd Vinylux körömlakk használatával). Majd végül, de nem utolsó sorban jön a Solar oil, mely egy kellemes mandula illatú bőrápoló olaj (jojoba, édesmandula, rizscsíra és E vitamin tartalommal) puhítja a körömbőrt, táplál és ápol. A kéz- és körömápolás zárásaként egy mini kézmasszázs kíséretében citrusos hidratáló krémmel kényeztetem a kezeidet.

Pedikűr - Jár nekik a kényeztetés!

Ha pedikűrre jösz hozzám első lépésként szemrevételezem a lábaidat, megbeszéljük van-e vmi panaszod, problémád. Ha van bármilyen lakk a lábkörmödön akkor azt a Cnd Nourishing remover-ével( mely ápoló makadámia dió olajat és E vitamint is tartalmaz) eltávolítom. Ezután a lábaidat 10-15 percre finom, meleg lábfürdőbe áztatom, melyhez kellemes illatú bőrpuhító kristályt szórok. Áztatás után eltávolítom a bőrkeményedéseket, ill. kezelem a sarokrepedéseket. Ezután következik a lábkörmök rövidítése, formázása. Amennyiben szükséges a Cnd Cuticule Away bőroldó zselét használom, mely feloldja a letapadt körömbőrt amit egy pihe-puha kefèvel és vízzel eltávolítok. Ezután következik a lakkozás (igény szerint Cnd shellac v. Cnd vinylux körömlakkal). Végül, de nem utolsó sorban jön a Cnd Solar oil, mely egy kellemes mandula illatú bőrápoló olaj(Jojoba, édesmandula, rizscsíra és E vitamin tartalommal) puhítja a körömbőrt, táplál és regenerál. A pedikűr lezárásaként következik egy rövidke kényeztető talpmasszázzsal egybekötött hidratálás a bőrödnek megfelelő készítménnyel.

Shellac - Mindig öröm a Shellac köröm!

4 éve ismerkedtem meg egy csodálatos termékkel, a CND Shellac-kal. Mondhatom, hogy szerelem volt első találkozásra. Azóta is csak ezzel dolgozom. Az évek során egyértelműen bebizonyosodott számomra, hogy a CND termékei abszolút megbízhatóságot és magas minőségi színvonalat képviselnek. Ami a Shellac-ot illeti folyamatosan követem az újdonságokat és mindent, ami ezzel kapcsolatban felmerül. Mivel imádom a színeket, biztos vagyok benne, hogy a rendelkezésre álló színpalettából mindenki megtalálja az egyéniségéhez, illetve éppen adott lelkiállapotához legjobban illő árnyalatot. A CND Shellac egy tartós, hibrid körömlakk-bevonat, ami tökéletes védelmet biztosít a természetes köröm számára. Garantáltan tükörfényes és rugalmas marad, ápolt és esztétikus körmöket ad viselőjük számára,lepattogás– és karcmentesen! A shellac-ok felvitele előtt nincs szükség a körömlemez mattítására, reszelésére, így biztosak lehetünk benne, hogy körmeink nem vékonyodnak el! Tökéletes választás azok számára, akiknek fontos, hogy kezeik mindig ápoltak legyenek! Ez a tartós bevonat ezek mellett még hipoallergén és karcálló is, illetve ha meguntuk vagy lenőtt, könnyen leoldható! Leoldása során a körömlemez nem sérül, 5-8 perc a leoldófóliában és a lakk egy mozdulattal eltávolítható a körmökről.

manikűr, pedikűr, kéz és lábápolás

Galéria

Szeretném bemutatni neked munkáimat pár elégedett vendégünkön


Jelentkezz be most!

+36 70 321 6531
(Ha nem veszem fel visszahívlak!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5


Kézápolás - Árak

Manikűr (áztatás, körömformázás, rövidítés, bőrfeltolás, -eltávolítás, bőrápoló olaj, polír 2 400 Ft
Manikűr sima Vinylux lakkozással 2 800 Ft
Manikűr francia Vinylux lakkozással 3 200 Ft
Paraffinos kézápolás (bőrradír, krém, paraffin, masszírozás) 2 500 Ft
Kézmasszázs (15 perc) 1 600 Ft
Formázás (Vinylux lakkozással) 800 Ft
Japán Manikűr 1 500 Ft
Spa kézápolás (20-25 perc) 3 900 Ft
Manikűr + Japán manikűr 3 900 Ft

Shellac - Árak

Leszedés (kéz/láb) 1 200 Ft
Leszedés (körömápolással, kéz/láb) 2 600 Ft
Shellac(sima) + manikűr 5 800 Ft
Shellac(francia)+ manikűr 6 400 Ft
Pedikűr + Shellac(sima) 8 500 Ft
Pedikűr + Shellac(francia) 8 800 Ft

Lábápolás - Árak

Pedikűr (áztatás, bőrkeményedés eltávolítás, körömrövidítés, formázás, bőrápolás, hidratálás, polír) 5 200 Ft
Pedikűr + 10 p masszázs 5 600 Ft
Pedikűr + Vinylux lakkozás(sima) 5 500 Ft
Pedikűr + Vinylux lakkozás(francia) 5 800 Ft
Benőtt köröm kezelés / db 1 500 Ft
Körömrövidítés, formázás /db 900 Ft
Tyúkszem leszedés /db 500 Ft
Szemölcs kezelés /alkalom 1 200 Ft
Talpmasszázs (20perc) 2 500 Ft
Talpmasszázs (40perc) 4 300 Ft
Lakkozás (sima) Vinylux 500 Ft
Lakkozás (francia) Vinylux 800 Ft
Spa Pedikűr / Spa pedikűr+lakkozás (kézi/gépi pedikűr, bőrradír, pakolás, hidratálás, masszázs) 6 200 Ft
Paraffinos lábápolás (áztatás, bőrradír, krém, paraffin, masszázs) 3 400 Ft
Díszítés(kéz/láb) 100 Ft