Frissítő, fiatalító kezelések kizárólag természetes anyagokkal, egészség alapon, igényes környezetben Budán a Mechwart ligetnél.

Nálunk minden arról szólj, hogy kikapcsolj és pihenj miközben bőrödből kihozzuk a maximumot!

Kozmetikusaink

Hirmann Anita, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Hirmann Anita

"Hirmann Anita - "Biológia kémia szakos tanárként váltottam 20 éve a kozmetikai pályára és azóta is töretlen lelkesedéssel kezelem vendégeimet. 12 éve dolgozom az Algotherm tengeri kozmetikumokkal és oktatom kozmetikustársaimat azok használatára. Kezeléseimet francia protokollok szerint építettem fel a kényeztető, szeretetteljes ápolás szellemében."

"Bakos Barbara - "Több mint 10 éve dolgozom kozmetikusként. Kedvenc területem az „anti ageing” azaz bőrfiatalítás. Hogyan tudjuk megőrízni fiatalságunkat, növelni a bőr vitalitását. Több szakmai tanfolyamon, előadáson voltam a múltban és jelenlg is folyamatosan képzem magam hogy vendégeim problémáit a lehető legnagyobb szakmai odaadással tudjam kezelni. "

B, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Bakos Barbara

algotherm arckezelés

Arckezeléseink

Háromfelé kezelést kínálunk. 45 perces Discovery kezeléseink azoknak szólnak akik azonnali és gyors javulást szeretnének. 70 perces Algointense kezeléseink kúraszerűen tartós eredménnyel járnak, míg 90 perces Performance luxus kezeléseink speciális masszázstechnikát tartalmaznak, mely egyedül nálunk érhető el Magyarországon. Gyakorlatilag minden bőrtípusra és bőrproblémára találsz magadnak megfelelő megoldást, de díjmentes bőrdiagnosztikánk után szívesen segítünk kiválasztani azt a kezelést ami bőrödnek és neked a legmegfelelőbb.

Hogyan csináljuk

Mindig tisztítással kezdünk mely előkészítji a bőrt a megfelelő hatóanyagok bevitelére. A francia protokoll szerint masszírozunk és lazítunk mialatt a felkerülnek bőrödre a megfelelő kérmek és maszkok. Az Algotherm intelligens mikroalgái sosem a bőröd helyett dolgoznak, hanem segítenek helyreállítani azokat a rosszul működő rendszereket amik a problémát okozzák.

Az eredmény azonnal látható, és megfelelő folyadékbevitellel még látványosabb lesz pár nappal később!

pattanas akné, pattanás ellen, pattanásra, pattanáseltűntetése, Algopure, Algotherm

Pattanás - Érzékenység

Ha a bőröd könnyen kipirosodik vagy pattanásos, gyulladt, minden esetben érdemes kozmetikushoz fordulnod. Ingyenes bőrdiagnosztikánk során közösen kialakítjuk a megfelelő kezelési tervet, amely végén látható lesz a javulás. Mi kizárólag fájdalmas szurkálás és nyomkodás nélkül hozzuk egyensúlyba bőrödet. Problémamegoldó kezeléseink mindig személyre szabottak és leginkább kúraszerűen érdemes igénybe venned őket. Az Algopure komplex barnaalgái rendkívüli méregtelenítő és kiegyensúlyozó hatásúak.

ráncok, ráncos bőr, ránckezelés, ráncfeltöltés, ráncfeltöltő, Algotherm,  Algotime, ránc,

Feltöltés - Hidratálás

Ha a bőr veszít rugalmasságából vagy vízháztartása felborul érdemes igénybe venned feltöltő kezeléseink egyikét. Feltöltő, fiatalító kezeléseink része egy speciális Algotherm masszázs szabadalom mely kellemesen átmozgatja arcizmaidat fokozva kezeléseink hatékonyságát. Ránctalanító kezeléseink eredményét már az első alkalom után a környezeted is észre fogja venni. Az Algogene komplex hatóanyaga magára az öregedést gátló génekre hat!

fakó bőr, pigmentfolt, ragyogó bőr, bőrápolás, feltöltés, Algoblanc, Algotherm

Fakó bőr - Pigmentfoltok

A környezeti hatások a dohányzás és a bőr öregedése miatt megjelenhetnek pigrentfoltok a bőrön, a bőr fakó lesz. Kezeléssorozatunk kimondottan az ilyen bőrtípusra kínál megoldást. Az arcbőr ragyogása már az első kezelés után látványosan visszatér míg a pigmentfoltok ellen kúrában alkalmazva az Algotherm melanogenezist gátló mikroalgái fognak jelentős javulást elérni. Forradalmi Algoblanc CX hatóanyagában nem fogsz csalódni.

fiatalítás, kozmetika, Algotherm

Foglalj időpontot még ma - Az első kezelés mellé ajándékot adunk! »

algotherm, kozmetikumok,  bőrápolás, kozmetikumok, természetes, algák, natúrkozmetikum

Az Algotherm francia egészség alapú kozmetikai kezelések 86 országban vannak jelen világszerte. Környezettudatos filozófiánkról és természetes, bőrbarát hatóanyagainkról itt olvashatsz többet

Az Algotherm világa »