Megereszkedett idomok?
Narancsbőr?

Mi tudjuk milyen az amikor nem vagy elégedett azzal amit a tükör mutat.

Hiába takargatod akkor is látszik? Utálod a strandszezont mert nincs önbizalmad?
Megértjük, ismerjük a problémádat és azt is tudjuk hogyan szabadulj meg tőle!

narancsbőr, narancsbőr ellen, Algotherm, professzionális, kozmetikum, cellulit, természetes

Mi is a Narancsbőr - Cellulit?

A cellulit a kötőszövet alsó rétegében lévő zsírsejtek el-/megváltozása. Külső és belső okok folytán a szervezeted nem tudja az alkati / öröklött hajlamtól vagy életmóddal és táplálékkal bevitt, felhalmozott méreganyagokat olyan gyorsan leküzdeni, mint ahogy szükséges lenne. Ezek a mérgek azonban gyilkolják a tested, így szervezeted védekezni kezd, vagyis amíg nem tudja üríteni, elzárja őket, hogy ne mérgezzen meg más, jól működő egységeket. Jönnek a védő zsírsejtek, melyek elhatároló funkcióval bírnak, ezeken ugyanis szinte lehetetlen áthatolni a mérgeknek. A zsírsejtek melyek, akár babszemnyire ( saját méretükhöz képest akár 60-szorosára) is fel tudnak dagadni, és makacsul ellenállóak, ezért nemcsak támasztó és védő szövetalkotóink, de raktározó funkcióval is bírnak. A fenn leírtakból egyszerű következtetéssel több dologra is jutunk:

A cellulit egészségügyi és esztétikai probléma, kezelni belsőleg és külsőleg egyaránt szükséges!

A cellulit nem zsírprobléma

De miért is van ez a köztudatban? Mert kívülről térfogat növekedéssel jár és úgy tűnik, mintha meghíztál volna. Stádiumától függően látható lehet kis apró kráterekkel, ha összecsippented a combod vagy popsid bőrét. ( „ narancsbőr” képlet) Lehet súlyosabb fázisban is, amikor karfiolosan rendezetlen formában vicsorog ki a nadrágon keresztül. Ekkor végiggondoljuk, hogy lehet nem jól ettünk, ittunk, foglalkoztunk testünkkel. Itt lerakódás, ott felhalmozódás, ami biztosan ZSÍR, gyilkoljuk hát ..... és jön a fogyókúra, diéta, jobb esetben kis mozgás.

És elkezdünk fogyni … a fogyókúrák és diéták nagy része pedig drasztikus, mivel ezek a szervezetből elvont energia okán főként víz és izomveszteség lesz. ( A szervezeted ugyanis a zsír védő és rendkívül fontos depó szerepe miatt nem azt veszi először célba, hanem azt engedi el, amit legkönnyebben el tud engedni, vagyis vizet, és fehérjét az izmokból…). Tehát marad a zsír, benne a mérgek, de lesz súlyvesztésed – csak átmenetileg - hiszen minden drasztikus beavatkozás a szervezetedbe drasztikus ellenlépést produkál. (jojó effektus, gyors visszahízás, duplájára dagadás, haspuffadás, lógó, tésztás bőr, krónikus fáradtságérzet )
A szervezetedben továbbra is kering a sok méreganyag, de közben energiát vonsz el tőle. Ugye ismerős? …és a végén marad a csúf cellulit.

Ha a cellulit jeleit látod magadon, ne fogyással kezdj, azzal nem fog eltűnni, sőt, generálsz egy energiahiányos állapotot magadnak és csak rontasz a helyzeteden, külsőleg és belsőleg egyaránt. Méregteleníts. Energetizáld magad és a kötőszöveted. Alakítsd ki a jó technikát, amivel leküzdöd, de legfőképpen előzd meg a probléma kialakulását.

Mitől alakulhat ki?

  • - Gyorséttermi ételek, dohányzás
  • - Kevés víz fogyaszás
  • - Mozgáshiány
  • - Alkati okok
  • - Hajlam
zsírszövet, narancsbőr ellen, Algotherm, professzionális, kozmetikum, cellulit, természetes

A 3 alkalmas vagy gyors és látványos, azonnali eredményt ígérő csodaszereknek sose dőlj be! Ha ezek működnének, nem lenne cellulitos bőr.

Narancsbőr megoldások: amik NEM megoldások....

Narancsbőr ellen, Algotherm, professzionális, kozmetikum, cellulit, természetes, víz

1. Táplálkozás, víz, mozgás
CSAK ha nem viszed túlzásba, egyébként jojó hatást váltanak ki. Ha megfelelő mozgássorozatot végzed a kötőszöveted ekkor is lassabban regenerálódik, így érdemes a fejben összeállított megoldási terved átbeszélned a kozmetikusoddal is, nemcsak az edződdel. A cellulit kötőszöveti elváltozás, a legjobb edző sem tud annyit a kötőszövetről, mint egy gyakorlott kozmetikus. A fokozott folyadékbevitel jót tesz, de ha túliszod magad, vagy nem jókor nem jó módon állítod be a folyadék felhasználásod, csak a veséd terheled le, állandóan mosdót kutatsz és fáradtabb leszel, mint valaha.

Narancsbőr ellen, Algotherm, professzionális, kozmetikum, cellulit, természetes, gyógyszerek

2. Fogyasztótabletták, táplálékkiegészítők
Cellulitra nincs receptre írható gyógyszer. Az ilyenkor használt szerek vagy anyagcsere gyorsítók, vagy ásvány anyagok nyomelemek, amik segítik a hasznos anyagok beépülését vagy jobban bontják a zsírt. Egyik részük tehát olcsó marketingfogás és kuka. Másik részük hasznos lehet, ha tudod, hogy pontosan mi kell a szervezetednek.

Narancsbőr ellen, Algotherm, professzionális, kozmetikum, cellulit, természetes, fitness

3. Edzőtermi bakik, kozmetikai hibák.
Gyors eredmény érdekében az edződ túléheztet, vagy túlzott cardio és/vagy rezisztencia edzéseket végeztet veled, táplálék kiegészítőket ad ( fehérjeporok, L-karnitin, egyéb zsírégetők, cukormentes, édesítőszeres édességek, energiaszeletek,…) ezek mind az izomépülés és izomhasználat alapjain dolgoznak. A CELLULIT KÖTŐSZÖVETI PROBLÉMA, melynek oka a kötőszövetből ered és ott is kell a jó folyamatokat elindítani, különben a megoldás csak átmeneti lesz.

Neked is lehet feszes, egységes a bőröd!

Lehet, hogy most reménytelennek érzed a helyzetet, de hidd el, szép bőrrel nem csak születni lehet.

AZ Algotherm megoldása tényleg működik!

Narancsbőr problémamegoldó csomagunk, amely eredményét tovább fokozza a

  • - Gyorséttermi ételek kihagyása az étrendből
  • - Szauna infraszauna rendszeres használata
  • - Terveszerű mozgás
ikonok


Főbb hatóanyagaink:
Algák, zöldek a regenerálódásért és feszesítésért, kékek a vitalitásért, vörös algák a kötőszöveti rugalmasság és regenerációs, rejuvenációs folyamatok visszaállításáért, és barna algák a méregtelenítés, nyirokfolyadékok szabályozása okán. Használunk még argán olajat, szőlőmag olajat, grapefriut mag olaját, E vitamint, A vitamint, borsó peptideket,vörös szőlő ,vadgesztenye kivonatát, mentholt és eukaliptuszt, rozmaring olajat, tigrisfű ( centella asiatica) kivonatot, lótusz virágzatot , koffeint, borostyánt….

Natúr összetevőinket azonban nagy koncentrációban és speciális masszázstechnikákkal erősítve használjuk és termékeinkhez most gumiharangot adunk, mely javítja a hetékonyságot.

A cellulitról még egyet tudnod kell, szélmalom harccá tud válni. Sosem tüntetheted el ( még a babapopsin is van cellulit ), méreganyagok mindig vannak és lesznek a szervezetedben, DE elérheted, hogy a kötőszöveteden mindez ne látszódjon, hogy egészséges, feszes bőrrel bírj és ne okozzon gondot a starndon a bikini, vagy vetkőzéskor a tükörbe nézés…;)

thermo aktív gél, narancsbőr ellen, narancsbőr elleni krém, bőrfeszesítő krém, zsírégetés, alakformálás, Algotherm, professzionális, kozmetikum, cellulit, természetes.
Hirmann Anita

Oldjuk meg a problémát!

"Hirmann Anita vagyok az Algotherm Esztétika vezető kozmetikusa. Biológia kémia szakos tanárként váltottam 20 éve a kozmetikai pályára és azóta is töretlen lelkesedéssel kezelem vendégeimet. 12 éve dolgozom az Algotherm tengeri kozmetikumokkal és oktatom kozmetikustársaimat azok használatára. Kezeléseimet francia protokollok szerint építettem fel a kényeztető, szeretetteljes ápolás szellemében. Protokolljaimat hosszú évek tapasztalatai alapján dolgoztam ki. Filozófiám szerint a kezelés leginkább egy közös utazás, mely során együtt felderítjük a problémák okát, és úgy oldjuk meg azokat, hogy feltöltődve és mosolyogva távozz szalonomból."

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Mit tegyek ha nem vagyok budapesti?

Ne csüggedj mert, ha írsz nekünk mi visszahívunk és segítünk olyan étrendet és otthoni ápoló termékeket összeállítani, amivel hatékonyan tudsz a a ráncokkal szembeszállni.

A Narancsbőrtől nem csak esztétikailag hanem egésszségügyileg is kellemtlen!

Nálunk mindent elolvashaszt arról, hogyan is működik ez a kezelés a bőrödön.


Termékleírások itt »

Érdekelnek a termékek »

Érdekelnek a kezelésárak »