Ha a természet adta állapot nem megfelelő neked, segítünk igényeid szerint újrarajzolni.

„A vonzerő az, amivel úgy kapunk pozitív választ, hogy nem is kérdeztünk semmit.” (Albert Camus)

Algotherm, sminktetoválás, szemöldök tetoválás, plazma pen, szempilla lifting, Bakos Barbara

"Bakos Barbara vagyok, 2009-óta kozmetikus és 2016 óta sminktetováló. Mindig is érdekelt a szép arcbőr titka és kiváncsi voltam mit rejt az a „kis” tégely, amitől a csodát várjuk. Filozófiám a természetes szépség hangsúlyozása, hisz egyéniségünk a legjobb védjegyünk. Az arc természetadta előnyeit kell kiemelnünk, hogy megtaláljuk magunkban vonzerőnk titkát, szépségünk erejét. Bartus Mártától és Kalcsu Hajnitól tanultam a sminktetoválás alapjait. Fontos számomra a minőségi anyagok használata, a folyamatos fejlődés és ami a legjobban inspirál, az a vendégek elégedettsége.

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Sminktetoválás, ahogy én csinálom

Először is átbeszélük a tetoválást kizáró egészségügyi tényezőket (allergia, betegségek stb.) és a beleegyező nyilatkozatot, amely tartalmazza az utóápolással kapcsolatos információkat is. Majd megbeszéljük, hogy mit is szeretnél pontosan. Ezután letisztítom az arcbőrt és kiválasztják közösen azt a színt amivel dolgozni fogok. (Kis csíkokat festek a pigmentekből a homlokodra, hogy lássuk melyik szín illik legjobban a hajadhoz, természetes szemöldök színedhez és hozzád. Száj esetében az ajkakra teszek pigment mintákat.) Miután kiválasztottuk a megfelelő színt, lefertőtlenítem a bőr felszínét és berajzolom az arcodhoz illő formát, figyelembe véve a szemöldöködet, hisz az a cél, hogy a lehető legtöbb szemöldök szőrzet megmaradjon. Az előrajzolás speciális, kifejezetten sminktetováláshoz készült ceruzával történik. A tetoválást csak akkor kezdem el amikor „rábólintasz” a berajzolt formára. Érzéstelenítem a felületet és kezdődhet a tetoválás. (Közben végig érzéstelenítek.) Miután végeztünk újra fertőtlenítem a bőrt és utóápoló krémmel bekenem. Ezt az utóápolót odaadom (benne van az árban) otthoni kezeléshez és megbeszéljük a korrekció időpontját. Ha kéred, kisminkelem egy kicsit az arcod, hogy gyönyörűen távozz. (Természetesen ez is benne van az árban.)

szemöldök tetoválás, szempillal lifting, sminktetoválás, plazma pen

Szemöldök

A szálazott szemöldök sminktetoválás elkészítésekor vékony szálakat húzunk, amelyek a természetes növekedés irányát követik. A természetes hatás érdekében akár többféle színnel többféle vastagságú szálat is felviszünk, így biztosítva a harmónikus és színazonos sminktetoválást.

A púderes szemöldök sminktetoválás a satírozásra épül, viszont sokkal lágyabb eredményt kapunk. A szemöldök szemzug fölöli része halványabb, majd fokozatosan kifelé haladva vált át a célárnyalatba. Az erős vonalak helyett a szépen megformázott púderes hatású, finom szemöldöktetoválás kialakítása a célolyan amely illeszekdik a sminktrendekhez.

Szemhéj

A Szempillasűrítés a szempillák hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. A szempillák tövét pigmentáljuk a dögösebb hatás érdekében.

A Tusvonal tetoválása a szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas. Szemeid igazán különlegesek lesznek a kontúr fölé húzott vonallal. A leggyakrabban használt fehér mellett bármilyen színeket választhatsz választhatsz.

Ajak

A félsatírozás és a teljes satírozás során egy színnel elkészítjük a kontúrt, majd besatírozzuk az ajkakat a kontúrtól befelé haladva részben vagy teljesen. Félsatírozásnál a szájkontúrtól befelé haladva a szín fokozatosan halványodik. Ez a technika elsősorban formázza és színekkel tölti fel ajkaidat.
A teljes satírozás esetén az ajak teljes felülete egyenletes színezettséget kap, mellyel enyhén rúzsos hatást érhetünk el. Módosíthatjuk a szájformát és a méretet is hogy ajkaid elvárásaidnak megfeleljenek. Az egészen természetestől a csábító ajkakig bármit kialakíthatunk. Lehetőségünk van több szín használatával árnyékolni, kiemelni, az izgalmasabb eredmény érdekében.

Galéria

Szeretném bemutatni neked munkáimat pár elégedett vendégünkön


Ha szuper érzékenyek szemeid a ragasztóra vagy kizárólag természetes hatásban hiszel akkor Szempilla Lifting!

Szempilla lifting - Óriás pilla hatás természetesen!

A szempilla lifting Nyugat-Európában egy nagyon keresett szolgáltatás, amely Magyarországon csak néhány helyen érhető el. Az eljárás lényege, hogy a vendég saját pilláját emeljük meg és íveljük. A tőtől emelt pilla optikailag nyitja a szemet. Kiknek ajánlom ezt a szolgáltatást?

  • akik idegenkednek a műszempilláktól
  • allergiásak a szempilla ragasztóra
  • nem szeretik naponta sminkelni a szemüket
  • egyenes saját pillákkal rendelkeznek,de szeretnének íveltebbet,hosszabbat
Előnyei:
  • azonnal eredmény
  • a rövid és egyenes pillák hosszabbnak tűnnek
  • nem roncsolja a természetes pillákat
  • bármilyen hosszúságú és vastagságú szempillákon alkalmazható
  • akár 6-8 hétig tartó hatás

Az eljárás közben be is festem a a szempilláid, így azok szép feketék lesznek. Érheti víz,szabad spirálozni is a pillákat,szóval nem igényel különleges ápolást. A Lash Lifting kb.45-60 percet vesz igénybe,a végeredmény majdnem két hónapig tartós.

Galéria

Szeretném bemutatni neked munkáimat pár elégedett vendégünkön

Sminktetoválás Árak

(1 ingyenes korrekcióval 3 hónapon belül)
Szemöldök púderes/szálas 55 000 Ft
Szempilla sűrítés 35 000 Ft
Tusvonal 45 000 Ft
Alsó szemhéj 25 000 Ft
Száj félsatír 65 000 Ft
Száj teljes satír 75 000 Ft
Szempilla lifting 9 500 Ft

Jelentkezz be most!

+36 70 330 2000
(Ha nem veszem fel visszahívlak!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5