Ne várd meg míg teljesen lemerevednek izmaid és beáll a nyakad vagy a hátad!

Gyere el hozzám és szakértő kezeim kilazítják fáradt izmaidat, miközben pihensz és feltöltődsz

Tégy egy lépést, a harmonikus, egészséges, fájdalommentes élete felé!

BORUZS ISTVÁN - GYÓGY - SPORT - SVÉDMASSZŐR
FIZIKOTERÁPIÁS ASSZISZTENS
+36 70 703 1459

Algotherm, professzionális kozmetikum, Boruzs István, masszázs, svédmasszázs, gyógymasszőr, masszőr

Boruzs István vagyok, Svéd-, Gyógy-, Sport, wellness masszázsokkal, valamint Fizikoterápiás kezelésekkel foglalkozom. A Nemzetközi Masszázs Akadémia által szervezett képzésen szereztem Gyógy- és Sportmasszőr végzetséget. Majd ezt követően a Pannon Kincstár Tanoda képzésén tettem szert, Fizioterápiás asszisztensi képesítésre. A gyakorlati foglalkozásaimat az Országos Reumatológiai és Fizikoterápiás Intézetben (ORFI) végeztem, amely azután főállású munkahelyemmé is vált. A gyakorlatom és jelenleg, a mindennapi munkám során, az ORFI-ban szerzett ismereteim napról-napra széleskörben bővülnek a különféle mozgásszervi problémák terápiás kezelései során. A masszőri munka számomra nem csak a hivatásommá, hanem a hobbimmá is vált. Szerencsésnek érzem magam, hogy most már azt csinálhatom, amit igazán szeretek, segíteni a hozzám forduló embereken. A masszázshoz 100% természetes növényi bázisolajokat (szőlőmag olaj, avokádó olaj, makadámdió olaj), illetve 100% természetes illóolajokat használok, melyek keverékét az igényeknek megfelelően, én magam állítom össze. Masszázsaimat a gyorsabb gyógyulás elérése érdekében kombinálom egyéb, elektro, lézer, illetve manuális terápiás kezelésekkel.

HÍVJON BIZALOMMAL!

Nem vagyok orvos, ezért diagnózist sem állíthatok fel, csupán csak ajánlást teszek orvos szakember felkeresésére, illetve a kompetenciámba tartozó tevékenységekkel segíthetem az Ön, jobb életminőségének elérését! Fő célom, hogy vendégeim magas minőségű szolgáltatást kapjanak, aminek eredményeként egészségesebbek lesznek! Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt. Adjon egy esélyt magának, hogy megtapasztalhassa a masszázs egészségmegőrző, gyógyító, stressz mentesítő, nyugtató és sok más pozitív élettani hatását. Garantálom, hogy élete szerves részévé fog válni.
„ … amit az élet kivesz az emberből, azt a masszázs visszaadhatja!” /Clare Maxwell-Hudson/

masszázs, testmasszázs, svédmasszázs, frissítő masszázs, relaxáló masszázs, gyógymasszázs

Svédmasszázs

A 30 vagy 60 perces svédmasszázs relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák. A masszázs során az egész testet átmasszírozzuk a kezektől egészen a talpakig, beleértve a hasat és a mellkast.

Relaxáló masszázs

Különböző masszázstípusokból kevert kezelés típus. Egy lassúbb, nem erőteljes, inkább lágyabb érintések, fogások sorozatából áll. Célja a pihentetés, kényeztetés, lazulás, egy fajta relaxált állapot elérése. Továbbá, egy fontos állapot, a testi, lelki harmónia visszaállítása. Kivitelezés szempontjából lehet, egésztest, illetve testrész masszázs.

Manager masszázs

Ülő munkát végez egész nap? A nap végére úgy érzi, hogy mozdulni sem bír? Be van állva a háta, válla, karjai? Ha csak egy szabad 25-30 perce van, de nem akar levetkőzni, vagy utána siet tovább…. Itt a megoldás! Speciális, erre a célra megalkotott székben, speciális fogásokkal, ruhában végzett masszázs.

Terápiás gyógyhatású masszázs

Ez a masszázstípus speciálisan a problémás és a hozzájuk kapcsolódó területekre koncentráltan kidolgozott terápia, mellyel nem akut eredetű reumás, traumás, esetleges ortopédiai elváltozások kezelhetőek. Ezért a terápia során (ha kizáró ok nincs) a problémás testrésznél az adott ízület is kezelés alá kerül, un. passzív ízületkimozgatással (NEM CSONTKOVÁCSOLÁS). Ennek hatására az ízület visszanyerheti teljes mozgástartományát és megszűnhetnek az esetlegesen ebből adódó fájdalmai, egyéb kellemetlenségei is.

Izom - izűlet ragasztás (kinesiotape)

Ez a technika alkalmazható önmagában és kiegészítő terápiaként, traumát szenvedett ízület, izom, egyes idegsérüléseknél /rándulás, ficam, törés, szakadás, kopás, gyulladás/ azok rehabilitálásában, illetve végtag, testtartáshibák korrigálására / előreeső vállak, kéz-láb csavarodások, bütyök/. Általánosságban elmondható, hogy a jól felhelyezett szalagok mentén, a szövetek kellő képen eltávolodnak egymástól, ezzel megindítva a nyirokfolyadék áramlását, csökkentve a duzzanatot, fájdalmat, gyorsítva a gyógyulás folyamatát.

Gerinc, Izom Ízületnyújtás /denevérpad/

A denevérpad nem csupán egy izom – ízületi betegségeket kezelő „gyógyszer”. Sokkal inkább a rehabilitáción túl, egy széleskörűen használható megelőző, karbantartó nyújtóeszköz. Legfőbbképp alkalmazható, gerincelváltozások ( sérv, csigolya elcsúszás, gerincferdülés…), más egyéb ízületi problémák, ezek által kialakult izom megrövidülések kezelésére.

Mozgásszervi Állapotfelmérés

Ahhoz, hogy javulást tudjunk elérni, vagy egyáltalán érdemi munkáról tudjunk beszélni, először meg kell ismerni, fel kell térképezni az egész mozgásszervrendszert, az esetleg fájdalmas, beteg területeket. Itt kapunk majd képet a problémák nagy részéről, melyek meghatározzák azok kezelési módszereit. Ezen szolgáltatásom a kezeléseim részét képezi, annak árában benne foglaltatik!

Komplex fizioterápia

Az egy adott testrész, több féle módon történő kezelése során bejuttatott energiák összeadódnak, ezáltal az elért hatás/eredmény is nagyobb lesz. Sokkal több és több féle ingert kapnak a sejtek, így a válasz reakcióik is erősebbek lesznek a gyógyulás irányába. Pl.: krónikus / rég óta fenn álló / fájdalom esetén, egy masszázskezelést követhet egy elektro + egy lézer + akár egy nyújtás is.

Elektroterápia

Maga az elektroterápia is az idegsejteken keresztül, a többi sejtek biostimulációja révén fejti ki hatását. A kezelések történhetnek önálló kezelésként, illetve kombinálhatóak pl.: masszázs, ultrahang, lézer kezelésekkel. Leggyakrabban terápiás masszázskezeléssel kombinálom, mely során megtörténik a szövetek fellazítása, bemelegítése, nyújtása, keringés fokozása majd , elektroterápiával következik a beteg testrész specifikus kezelése.

Lézer terápia

Rehabilitációban infravörös lézereket használunk. Mivel a sérült szövetek sejtjei az infra fénytartományt használják arra, hogy leküzdjék a gyulladásos folyamatokat, miközben endorfint termelnek, mely csillapítja a fájdalmas panaszokat. A softlézer a mikrokapillárisok növekedését, működését segíti, mely fokozza a vérellátást, ezáltal növekszik a szállított oxigén mennyisége, tápanyag ellátása, melynek hatására javul a sérült testrész állapota, gyorsabb lesz a gyógyulás.

Kismama masszázs

A várandósság a természet ajándéka, csak a viselése okoz sokszor kellemetlen mellékhatásokat, melyek kihatnak mind a Mamára, mind pedig a család többi tagjára. Ezt az állapotot legrosszabban talán az izmok, csontok, ízületek viselik, mivel ezeken a pontokon, a várandósság teljes időszakában csak nőnek a terhek. A rájuk nehezedő plusz súly növekedésével fáradni, fájni kezdenek. Ezen problémákra jelent megoldást a masszázs, mely (ha ellenjavallatok nem lépnek fel), a 2. trimesztertől / 4. hónap eleje /megkezdhető és az utolsó hónapig végezhető.

Kismama kinesio tape

Ez a kiegészítő terápiás módszer is a kismamák mindennapjainak megkönnyítéséről szól. Azon túl lehetővé teszi a várandósság során kialakuló és sokszor maradandó esztétikai hibák korrigálását, kezelését, eltüntetését, segíti a szervezet önregenerálódási folyamatainak hatékonyságát. Segítségével számos egészségügyi probléma orvosolható, mint pl.: kialakult testtartás hibák, fájdalmak, gyulladások kialakulása, a már meglévők megszüntetése.

Áraink

Svéd - masszázs 30 perc 4 000 Ft
Svéd - masszázs 60 perc 8 000 Ft
Svéd - masszázs 90 perc 9 000 Ft
Relaxáló masszázs 60 perc 8 000 Ft
Relaxáló masszázs 90 perc 10 000 Ft
Terápiás gyógyhatású masszázs 60 perc 8 000 Ft
Terápiás gyógyhatású masszázs 90 perc 10 000 Ft
Kismama masszázs 30-40 perc 4 000 Ft
Irodai - Manager masszázs 25 perc 4 000 Ft
Kinesio tape kezelés 3 000 Ft-tól
Elektroterápia kezelés 3 000 Ft-tól
Lézerkezelés (safe laser) kezelés 3 000 Ft-tól
Denevérpad kezelés 3 000 Ft-tól
Masszázzsal kombinált kezelések 60 perc 10 000 Ft
Masszázzsal kombinált kezelések 90 perc 12 000 Ft-tól

Jelentkezz be most!

+36 70 703 1459
(Ha nem veszem fel visszahívlak!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5