Ne várd meg míg teljesen lemerevednek izmaid és beáll a nyakad vagy a hátad!

Gyere el hozzánk és szakértő kezeink kilazítják fáradt izmaidat, miközben pihensz és feltöltődsz

Algotherm, professzionális kozmetikum, Hausmann Réka, masszázs, svédmasszázs, cellulit, cellulitmasszázs

Frissülj fel nálunk!

"Hausmann Réka vagyok az Algotherm Esztétika masszőr - kozmetikusa. 20 évvel ezelőtt választottam a kozmetikusi - masszőri pályát hivatásomnak. Ahogy dolgoztam és képeztem magam az idők folyamán, véglegesen beleszerettem ebbe a fantasztikus szakmába. A masszázs nem csupán közérzet javító, ápoló, ellazító, fájdalom csökkentő kényeztetés, hanem kölcsönös bizalmon alapuló "párbeszéd". Hiszem, hogy az emberi kéz érintése semmivel nem helyettesíthető."

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Beszűkült mozgástér, fáradt húzódó izomzat

Legyen szó akár sportról akár hétköznapi tevékenységekről az izomzat folyamatos, ritmusos, olykor maximális erőkifejtésre kényszerül. Nem véletlen tehát, hogy egy idő után elfárad, besavasodik és minden mozdulat fájdalmassá válik.

Ugyanígy nagy megterhelést jelent izmainknak az is ha ülő vagy rossz testtartású állapotban vagyunk egész nap és nem mozgatjuk át őket a nap végén. Ilyenkor beszűkül izmaink mozgástere, húzódni kezdenek és a végén már alig tudjuk fájdalom nélkül elforgatni fejünket.

masszázs, testmasszázs, svédmasszázs, frissítő masszázs, relaxáló masszázs, gyógymasszázs

Masszázstípusaink

Svédmasszázs

A 30 vagy 60 perces svédmasszázs relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében, sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas. Nem csak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák. A masszázs során az egész testet átmasszírozzuk a kezektől egészen a talpakig, beleértve a hasat és a mellkast.

Nyirok masszázs

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése. Hatására aktiválódik az immunrendszer, javul az izmok, az ízületek és a belső szervek vérellátása és méregtelenítése, ezáltal csökken a gyulladáskészség, illetve a már meglevő gyulladások és sebek könnyebben gyógyulnak és a bőr tisztábbá, feszesebbé válik.

Cellulit masszázs

A legnépszerűbb és leglátványosabb kúra szereűen alkalmazandó masszázsaink egyike, mely során felgyorsítjuk bőröd anyagcseréjét, hogy a méreganyagok távozni tudjanak. A méregtelenítés mellett kondícionáljuk izomszövetedet is, így állítva helyre bőröd egészséges felületét. A masszázs során a cellulit szempontjából legérzékenyebb területeket vesszük nagyító alá mint a has fenék, comb. A kezelés 6 alkalmas bérletben a leghatékonyabb!

Manager masszázs

A manager masszázst a mai rohanó stresszes élet hívta életre. Speciális ülőszékben foglal helyet a vendég mialatt a hát, derék, nyak, fej, felkar, alkar, kezek és az ujjak kerülnek átmasszírozásra. Svédmasszázs alapokra épül akupresszúrás technikával ötvözve, reflexológiai pontokat érintve. Átöltözést nem igényel, ruhán keresztül olajok, krémek nélkül történik a kezelés. Gyors feltöltődést, azonnali felfrissülést eredményez .

Áraink

Hátmasszázs 30 perc 4 000 Ft
Fáradt láb kezelése 30 perc 4 000 Ft
Manager masszázs 30 perc 4 000 Ft
Teljes test masszázs 60 perc 7 000 Ft
Nyirokmasszázs 60 perc 7 500 Ft
Teljes test masszázs 90 perc 10 000 Ft
Relaxáló 60 perc 7 500 Ft
Remineralizáló 60 perc 7 500 Ft
Revitalizáló 60 perc 7 500 Ft
Köpölyözés gumiharanggal 15 perc 2 500 Ft

Én így csinálom!

Testmasszázsom svédmasszázs alapmozdulatokra épül. Állapotfelmérés dönti el milyen technikákat igényel vendégem, milyen intenzitás, erő szükséges. A kezelésekhez az Algotherm luxus minőségű olajait, krémeit használom. Így kezelésem egyik elsődleges érzékszervünket, a bőrt is kényezteti, ápolja vagy éppen problémamegoldó hatása van. A diszkrét, tiszta illatok elvarázsolnak, megnyugtatnak mialatt izmaid és bőröd egyaránt felfrissül. Kiegészíthető a kezelés az Algothem szabadalmaztatott köpölyöző harangjával. Kontakt anyagunk a masszázs olaj, mely segítségével biztosított a könnyed csúszás. A kezelés végén a bőr egészséges színt kap, felpezsdül a vérkeringés, és lelazulnak az izomok. Éld át te is a masszázs átfogó, testre-lélekre gyakorolt pozitív hatásait.

Jelentkezz be most!

+36 70 608 8772
(Ha nem veszem fel visszahívlak!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5