Algotherm Esztétika Budapest - Élettelen, Fakó arcbőr és pigmentfoltok hatékony kezelése

RAGYOGÓ EGYSÉGES ARCBŐRRE VÁGYSZ?

Mi tudjuk milyen ha arcodat napfoltok csúfítják el.

Élettelen fakó az arcbőröd? Elégedetlen vagy azzal amit a tükörben látsz reggelente?
Megértjük, isemerjük a problémádat, de azt is tudjuk hogyan szabadulj meg tőle!

Pigmentfoltok és fakó arcbőr

A túlzott napfény hatására pigmentfoltok alakulhatnak ki, gyakran már tinédzserkorban is. Ha már megjelent a pigmentfolt, nem lesz könnyű eltüntetni, leginkább az arcon, háton, karon jönnek elő. Ha bőrt színező anyag (melanin), képzésének folyamatában (biokémiai) zavar áll be, kisebb-nagyobb foltok jelentkeznek a bőrön: lehetnek sötétebbek vagy világosabbak, de sosem emelkednek ki. Mivel a melanogenezis folyamatába nagyon nehéz beavatkozni ezért jobb ha a pénzünket és energiánkat a bőr erősítésébe és a megelőzésbe fektetjük.

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen

Mitől jön elő a pigmentfolt?

  • Mechanikai hatás (dörzsölés, szúrás)
  • Vegyi anyagok (paraffin, festékek, illóolajok)
  • Gyógyszerek (pl. fogamzásgátló)
  • UV-sugárzás (ez a leggyakoribb ok)
  • Hormonzavar, fertőzés
  • Anyagcserezavar, máj-, epebetegség,
    idegrendszeri zavar

Egységes, ragyogó bőrtónus

A ragyogó bőr nem csak a sztárok és celebek kiváltsága. A napfoltok ellen és az egységes bőrképért már otthoni ápolással is rengeteget tudsz tenni, a megfelelő védő, ápoló, tápláló termékcsalád kiválasztásával. Ha emellett jól érzed magad a bőrödben, az már csak haba tortán!

A pigmentfoltok biológiája és az Algotherm megoldása

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen

A ragyogó bőr négy pillére

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen, bőrápolás

1. Táplálás
Mivel a bőr nemcsak kültakaró, védőpajzs, de hőszabályozó, kiválasztó, méregtelenítő, tápanyagellátó részünk is, ezért folyamatos ellátásra szorul alapanyagok tekintetében. Víz, zsiradékok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék, aminosavak, mind szükségesek a kiegyensúlyozott működéshez.

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen, rugalmas bőr

2. Rugalmasság
Hiába látod el tápanyaggal a bőröd, ha nem hozod mozgásba a rendszert, ami azt szállítja és feldolgozza. Jó állapotban kell lennie a kötőszöveted rostjainak, érfalhálózatod rugalmasságának, a bőrödet tartó milliónyi bőrizomnak, az arcod izmainak. Tornáztasd az izmaid, az arcizmaid, a bőrizmaid, a kötőszöveted kis rostjait, ha erre nem jut időd vagy fokozni akarod a hatást, tedd mindezt szakember segítségével. A relaxáló kozmetikus által végzett arcmasszázs egy kényeztető ápolásba csomagolt edzés és vitálbomba a bőrnek!

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen, napfény

3. Természetes fény
A ragyogó bőr homogén színre és tónusra, mondhatni makulátlan, vagyis sötét folt nélküli, természetes árnyalatú, enyhe pírrel az orcákon. Felületi ápolásban otthon ezt csak tónusadó hidratáló színezett krémekkel, és magas faktorszámú ( SPF50, SPF30) fényvédőkkel, BB krémekkel tudjuk palástolni, vagy fehérítő, depigmentáló hatóanyagos termékekkel megelőzni a foltosodást.

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen, arctisztítás

4. Tiszta védett bőr
A bőröd a védőpajzsod. Egy védő réteg, más néven hidro-lipid köpeny, mely a bőr felszínén lévő zsírok és vizes alapú összetevők elegye. Ha ez a védőpajzsod sérül, a bőröd vagy mitesszeres, olajosan csillogó, vagy szárazan húzódó, érzékeny, de akár gyulladt és tápanyaghiányos jellegűvé is alakulhat. Ha ez köpenyed ép, erős váraddá válik a bőröd a külvilág támadásai és belsődben dúló „harcok” ellen.

Neked is lehet szép, ragyogó arcbőröd!

Lehet, hogy most reménytelennek érzed a helyzetet, de hidd el, szép bőrrel nem csak születni lehet.

Egységes és ragyogó arcbőr kizárólag természetesen!

Tudnod kell, nem elég egy fő jellegre koncentrálnod, mind jelen kell legyen, ahhoz, hogy valódi komfortos, csillogóan varázsos bőrűnek tudhasd magad. Az Algotherm Algoblanc Cx+ termékvonala pont erre épül: barna algákkal a faggyúszabályozásért, káros méreganyagok és foltosodás ellen, kék algákkal a bőröd vitalitásáért, tápanyagellátásáért, fehér liliommal ,cseresznyefa virág kivonatával , C vitaminnal az egységes bőrszín és makulátlan bőrképért, Porphyra alga a természetes fényvédelemért. Egy az év minden napján végezhető koncentrált ápolási vonal a ragyogó bőrért.

Algotherm, professzionális kozmetikum, ragyogó bőr, egységes bőr, pigmentfolt, pigmentfolt ellen

Kozmetikusaink

Hirmann Anita, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Hirmann Anita

"Hirmann Anita - "Biológia kémia szakos tanárként váltottam 20 éve a kozmetikai pályára és azóta is töretlen lelkesedéssel kezelem vendégeimet. 12 éve dolgozom az Algotherm tengeri kozmetikumokkal és oktatom kozmetikustársaimat azok használatára. Kezeléseimet francia protokollok szerint építettem fel a kényeztető, szeretetteljes ápolás szellemében."

"Bakos Barbara - "Több mint 10 éve dolgozom kozmetikusként. Kedvenc területem az „anti ageing” a bőr fiatalságának megőrzése, vitalitásának növelése. Több szakmai tanfolyamon, előadáson voltam a múltban és jelenlg is folyamatosan képzem magam, hogy vendégeim problémáit a lehető legnagyobb szakmai odaadással tudjam kezelni. "

B, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Bakos Barbara

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Jelentkezz be most!

+36 20 256 9072
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5

Mit tegyek ha nem vagyok budapesti?

Ne csüggedj mert, ha írsz nekünk mi visszahívunk és segítünk olyan étrendet és termékeket összeállítani amivel hatékonyan tudsz a problémáddal szembeszállni.

Az élénk és egységes arcbőr nem kiváltság hanem egy elérhető állapot!

Nálunk mindent elolvashaszt arról, hogyan is működik ez a kezelés a bőrödön.


Termékleírások itt »

Érdekelnek a termékek »

Érdekelnek a kezelésárak »