Algotherm Esztétika Budapest 2. kerület - Pattanás, akné, zsíros bőr hatékony kezelése

Pattanás az arcon?
Zsíros, aknés bőr?

Mi tudjuk milyen bosszantó tud lenni a pattanások elleni küzdelem
és a folyamatos idegesség amiatt, mikor és hol jön ki újra.
Professzionális arctisztítás szakember segítségével!

Hiába takargatod akkor is látszik? Bukod a randikat mert nincs önbizalmad?
Megértjük, isemerjük a problémádat, de azt is tudjuk hogyan szabadulj meg tőle!

Pattanás, akné, zsíros bőr és minden amit tudnod kell róla!

A kozmetikában a pattanásos bőrt nevezzük "problémás" bőrnek. Probléma pedig nem csak azért, mert a bőr elveszti egyensúlyát, hanem mert előfordulása rendkívül gyakori, kialakulásának oka pedig változatos. Egy erősen fénylő, mégis húzódó bőrtől, a fájdalmasan gyulladt, szuperérzékeny, csomós, heges, bőrig tud fajulni. A probléma nemcsak az arcot érinti, hanem a hajas fejbőrt, a mellkas- hát középső felső részét. 1 négyzet centiméternyi felületen 900 faggyúmirigyet is produkál a szervezetünk.

A pattanásos bőr valóban problémás. Látványra csúnya, érintésre fájdalmas, kezelhetőségében pedig több, mint nehéz. Bárkinek lehet és ha kialakul nehéz eltűntetni. A gyógyulási folyamat lassú és nehézkes, és gyakran egy igazi kálvária, tele fájdalommal, lemondással és sok-sok ráfordítással időben és pénzben egyaránt. A zsíros arcbőr azonban lehet jól kezelhető is!

zsíros bőr, pattanásos bőr, zsíros bőr ellen, pattanásos bőr ellen, roblémás bőr kezelése, pattanás eltüntetése, pattanás ellen, pattanás, pattanás elleni krém

Pattanás tévhitek:

  • Genetikai jellegű
  • Jó ha kinyomjuk
  • Erős orvosi
    gyógyszerekkel kell kezelni
  • Létezik azonnali megoldás
  • Magától elmúlik

Jó e ha leszárítjuk a pattanást?

Általános tévhit, hogy a pattanásos bőrt szárítani kell. Az alkoholos vagy egyéb zsírbontó anyagokkal azt a zsírt bontjuk meg a felhámon, ami a bőr védelmi pajzsát képezi a felületen. Rosszabb esetben orvosi rendelvényre antibiotikumokkal ( oxi-tetraciklin, Tetrán B, retinoid, Roaccutan, hormonok ( ösztrogének, antiandrogének, szteroidok) vagy még rosszabb a szervezetet mélyen károsító anyagokkal orvosolták a bajt, belsőleg, külsőleg fizikai módon UV fénykezeléssel, vagy fagyasztással ( és ezek voltak a könnyebb módozatok), antikeratolitikus kémiai anyagokkal, mint szalicilsav, kén, ichtiol, rezorcin, higany, A vitaminsav, benzoil – peroxid,stb. hozták "helyre" a bőrt. Ettől viszont az később még problémásabb, vagy gyengült, sérült lett. Biztosan ezt akarnád a bőrödnek?

A Pattanás biológiája

A bőr normál baktérium flórájához tartozó egyik baktérium, nevezetesen a Propioni bacterium aknés észtereket bontó enzimje a faggyúmirigyekben lévő faggyút lebontja. A zsírsav átjut a faggyúmirigy falán, ami így az irhában irritációt okoz, kialakul a gyulladás. A limfociták és a plazmasejtek dolgozni kezdenek, amik szintén ha elhalnak kialakul a gennynek hívott anyag. Az aknés bőrjelenségeket nem gennykeltő baktériumok okozzák, a gennyes váladék maga steril, nincs benne kórokozó, ha mégis található, akkor az a felülfertőzéstől vagy a már kialakult utólag beletelepedő bőrfelszínen előforduló kórokozóktól van!

zsíros bőr, pattanásos bőr, zsíros bőr ellen, pattanásos bőr ellen, roblémás bőr kezelése, pattanás eltüntetése, pattanás ellen, pattanás, pattanás elleni krém, pattanasos bőr

Neked is lehet szép, ragyogó arcbőröd!

Lehet, hogy most reménytelennek érzed a helyzetet, de hidd el, szép bőrrel nem csak születni lehet.

Hogyan hat a zsíros Bőrre?

Az Algotherm termékei nem tünetet, hanem problémát kezelnek! Kúrában, lassabban, de egészségesebb módon, teljes bőrképet érintő kezelést adnak. A faggyúszabályozás mellett fontos elem a bőr védelme, hidratálása, egyensúlyának visszaállítása felületi és mélyrétegi szinten.

zsíros bőr, pattanásos bőr, zsíros bőr ellen, pattanásos bőr ellen, roblémás bőr kezelése, pattanás eltüntetése, pattanás ellen, pattanás, pattanás elleni krém, algák

Hatóanyagok a pattanások ellen?

Az Algotherm válasza ebben is az egészséget és az egészséges hatóanyagokat veszi alapul: algák, nyomelemek, tengervíz, gyógynövények. A zöld algából kinyert anyag nemcsak hidratál, de az irritált bőrfelszínt finoman nyugtatja. A barna algákkal és egy mikroalgával a baktériumflórát állítjuk helyre, a tengervíz jótékony ásványi anyag és nyomelem tartalmát használjuk az egyensúlyi állapot megteremtésére és hidratálásra, a Teafa illóolaja a bőrben nyugtat, gyulladást csökkent.

Kozmetikusaink

Hirmann Anita, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Hirmann Anita

"Hirmann Anita - "Biológia kémia szakos tanárként váltottam 20 éve a kozmetikai pályára és azóta is töretlen lelkesedéssel kezelem vendégeimet. 12 éve dolgozom az Algotherm tengeri kozmetikumokkal és oktatom kozmetikustársaimat azok használatára. Kezeléseimet francia protokollok szerint építettem fel a kényeztető, szeretetteljes ápolás szellemében."

"Bakos Barbara - "Több mint 10 éve dolgozom kozmetikusként. Kedvenc területem az „anti ageing” a bőr fiatalságának megőrzése, vitalitásának növelése. Több szakmai tanfolyamon, előadáson voltam a múltban és jelenlg is folyamatosan képzem magam, hogy vendégeim problémáit a lehető legnagyobb szakmai odaadással tudjam kezelni. "

B, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Bakos Barbara

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Jelentkezz be most!

+36 20 256 9072
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5

Mit tegyek ha nem vagyok budapesti?

Ne csüggedj mert, ha írsz nekünk mi visszahívunk és segítünk olyan étrendet és termékeket összeállítani amivel hatékonyan tudsz a problémáddal szembeszállni.

Pattanások elleni bőrápoló csomag

Pattanások elleni bőrápoló csomag

3 termék kimondottan a pattanásos bőr napi kezeléséhez!

Micella tonik 200 ml - Univerzális lemosó mely segíti a bőr megfelelő PH értékének visszaállítását mindamellett nagyon hatékonyan tisztít és nyugtat.
Tisztító és Mattító Fluid 50 ml - A bőr napközbeni védelméért és a bőr ápolásáért felel
Akné szérum 15 ml - Kimondottan a gyulladt pattanások azonnali kezelésében nyújt segítséget.

A 3 termék csomagban pontos megoldást nyújt a kellemetlen bőrproblémádra. Együtt garantált a javulás és az ára is kedvezőbb.

Használati utasítás: A Micella tonikot egy vattapamacsra vidd fel majd esténként lefekvés előtt töröld végig az arcodat vele. A Tisztító mattító fluidot reggelente használd vékony rétegben. Az Akné szérummal a gyulladt fájdalmas pattanásokat pontozd meg egy egy alkalommal.

14.490 Ft Megnézem az Algothermshop-on

A Pattanás nem játék minél előbb elkezdjük a kezelést annál hamarabb megszabadulsz tőlük!

Nálunk mindent elolvashaszt arról, hogyan is működik ez a kezelés a bőrödön.

Termékleírások itt »
Érdekelnek a termékek »
Érdekelnek a kezelésárak »