Szeretnéd visszaadni bőröd teltségét és rugalmasságát

Töltsd fel és hozd formába a arcbőrödet!

Arcbőröd állandóan száraz, piros és kellemetlenül húzódik?
Megértjük, ismerjük a problémádat, de azt is tudjuk hogyan szabadulj meg tőle!

A száraz bőrtípus és minden amit tudnod kell róla!

Mélyrétegi vízhiányos bőrnél a hámrétegen kívül az irhában és a bőraljában is vízhiány alakul ki ami általában felszíni vízhiánnyal kombinálódik. Szűk pórusaiban fonalszerű mitesszerek képződhetnek. Színe fakó, sápadt és húzódik. Ez a bőrtípus a bőr korai öregedésének jellemzője, ilyenkor a bőr rugalmassága, kollagén és elasztikus rostok átmérője, száma csökken.
A felszíni vízhiány nem bőrtípus függő, tehát kombinált vagy zsíros bőr is lehet vízhiányos csakúgy, mint a száraz. A dehidratált bőr inkább vízhiányos, de zsírhiánya is lehet. A megfelelő mennyiségű víz bevitele sokat segíthet a bőr állapotán, de csak a vízivással nem lehet megakadályozni a vízvesztést és a párolgást.

hidratáló arckrém, hidratáló krém, testápoló, legjobb testápoló, természetes testápoló, feszesítő testápoló,száraz bőr

Mitől alakulhat ki a száraz bőr?

  • vízelvonó hatású kozmetikumoktól (glicerin, méz)
  • elégtelen bőrápolás
  • túlzott napozás, szolizás
  • helytelen életmód
  • száraz levegő, káros környezeti tényezők
  • vitamin és folyadékbevitel hiánya
  • betegség miatt, ekcéma

Idővel elfogy a víz?

Saját víztartalmad korod előre haladtával csökken, miközben a testfolyadékaid ( szövetnedvek, sejten belüli folyadékterek, véred) ozmotikus nyomása nem változik. A benned lévő létenergia fokozatos csökkenését jól jelzik a bőrödön megjelenő ráncok, amelyek a bőröd kötött víztartalmának csökkenése miatt alakulnak ki.( A vízvesztés következtében csökken a hámsejtekben a sejtplazma sejthártyára gyakorolt nyomása (turgor nyomás), alacsonyabb lesz a bőröd alatti kötőszövet víztartalma, ezért veszít a bőröd feszességéből és rugalmasságából.) Korod előre haladtával ezért kell vigyáznod folyadékfelvételre és beviteledre.

hidratáló arckrém, hidratáló krém, testápoló, legjobb testápoló, természetes testápoló, feszesítő testápoló, száraz bőr
cica iszik

Igyál sok vizet!" - Biztosan jó ez?

Hidratálni kívül és belül is fontos, kívül krémmel, belül folyadékpótlással, vagyis innod kell. ” Igyál sok vizet!” A füleden is ez jön ki. Nincs olyan szépségkalauz, portál, szaklap, szakember, aki ne ezt mondaná neked:” testsúlytól függően , de minimum napi 2-2,5 l null kalóriás folyadék elfogyasztása javallt.” Ha sokat iszol, de nem jó módon, nem jó mennyiségben és minőségben, többet ártasz a szervezetednek, mint használsz. A fenn jelzett mennyiség valóban szükséges és bőven elég a szervezeted átmozgatásához és vitalitásának megőrzéséhez. De ennyit valóban meg kell igyál naponta?
A válasz IGEN. A szevezet valóban fel tudja használni ezt a mennyiséget viszont szépen elosztva az egész napra. Ha egyszerre viszel be ennyi folyadékot leterheled a vesédet és az senkinek nem jó.

Neked is lehet természetesen szép, hidratált a bőröd!

hidratáló arckrém, hidratáló krém, testápoló, legjobb testápoló, természetes testápoló, feszesítő testápoló

Hidratált, erőtől duzzadó arcbőr kizárólag természetesen!

Az Algotherm hidratáló kezeléseiben, eltérően a szokványos általános termékektől nemcsak felületen és mély rétegben pótoljuk a vízveszteséget! Tápláljuk a bőrt, visszaállítjuk annak fizikai védekező képességét, és visszakapcsoljuk kémiai védekező rendszerét és hidratálási memóriáját. Úttörőként és egyedülállóan a Kozmetikai termékek palettáján. Tehát nem pótlunk! Helyreállítunk és újraindítunk. Teszünk róla, hogy amit kiegyensúlyoztunk, az hosszú távon is egészséges módon működjön. Természetesen, Algákkal, Algothermmel.

hidratáló arckrém, hidratáló krém, testápoló, legjobb testápoló, természetes testápoló, feszesítő testápoló

Kozmetikusaink

Hirmann Anita, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Hirmann Anita

"Hirmann Anita - "Biológia kémia szakos tanárként váltottam 20 éve a kozmetikai pályára és azóta is töretlen lelkesedéssel kezelem vendégeimet. 12 éve dolgozom az Algotherm tengeri kozmetikumokkal és oktatom kozmetikustársaimat azok használatára. Kezeléseimet francia protokollok szerint építettem fel a kényeztető, szeretetteljes ápolás szellemében."

"Bakos Barbara - "Több mint 10 éve dolgozom kozmetikusként. Kedvenc területem az „anti ageing” a bőr fiatalságának megőrzése, vitalitásának növelése. Több szakmai tanfolyamon, előadáson voltam a múltban és jelenlg is folyamatosan képzem magam, hogy vendégeim problémáit a lehető legnagyobb szakmai odaadással tudjam kezelni. "

B, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Bakos Barbara

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Jelentkezz be most!

+36 20 256 9072
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5

Mit tegyek ha nem vagyok budapesti?

Ne csüggedj mert, ha írsz nekünk mi visszahívunk és segítünk olyan étrendet és termékeket összeállítani amivel hatékonyan tudsz a problémáddal szembeszállni.

A száraz bőr necsak esztétikailag de egészségügyi szempontból is kezelést igényel!

Nálunk mindent elolvashaszt arról, hogyan is működik ez a kezelés a bőrödön.