Ráncos petyhüdt arcbőr?

Mi tudjuk milyen az amikor nem vagy elégedett azzal amit a tükör mutat.
Azonnali feszesítő és feltöltő hatás a természet erejével!

Szeretnél pár évvel fiatalbbnak látszani? Jó lenne ha ezt mások is észrevennék?

Rsagaszkodsz ahhoz, hogy ez természetesnek hasson és ne okozzon kárt bőrödnek!

Az érett bőr és a ráncok kialakulása

A kor és külső (napsütés, hideg-meleg, szél stb) - belső károsodások hatására a szervezet veszít az immunitásából, a gravitáció a sérült, erőtlen bőrt lefelé húzza, hiátusok jelennek meg a kötőszövetben, „elfogy az anyag”, és az is, ami azt gyártani képes. Csökken a rugalmas rostok száma, ernyedtebbé, tónustalanná válik az izomzat.
Amikor ezek ellen küzdünk a bőr fiatalságának mindhárom tartópillérét meg kell dolgoznunk. A szervezetbe csak olyan anyagokat juttathatunk, amik nem a szervezet helyett, hanem a szervezetet kényszerítve visszaállítják vagy fokozzák a lassult tápanyagképző és raktározó rendszereket, folyamatokat. Az esztétikai javulás mellett természetes ránctalanító krémeink a bőr struktúrájának és vitalitásának erősítését is elősegítik.

ránctalanító krém, ránctalanító krémek, ránctalanító, ránctalanítás, anti aging krém, szemránckrém, szemkörnyékápoló, legjobb ránctalanító krém, természetes ránctalanító, érett bőr szerkezete

Ránctalanítás tévhitek:

  • Csak a gépi kezelés használ
  • Minél drágább annál látványosabb
  • Minden kezelés mellékhatása ismert
  • Az újdonságok hosszú távú hatása ismert
  • Az orvosi megoldások biztonságosak

Létezik jó megoldás?

Kozmetikai/ kozmetológiai szemlélettel az örök fiatalság elnyerése igazából már nem számít csodának, számtalan plasztikai sebészeti példa van rá, nézd Madonnát, Chert. Itt-ott egy kismetszés, egy kis korrekció, lifting, botox, vérbetöltés és máris fiatalosnak hatnk.

De ezek az eljárások vajon bőr- kötőszövet szinten is megállják-e a helyük? Jó-e a sok Botox, Botox helyettesítő Anti-botox, Matrixyl vagy hexapeptidekből álló hatóanyagkoncentrátum mélyre fecskendezve? Őssejtekkel, géppel, kézzel, tudjuk e mivel lehet fiatalítani hatásosan?

Fiatalító technikák és kétes sikerek

botox

1. Botox
Az istenített anyag maga is méreg. Egyre több anyagot igényel a bőr, és egyre rövidebb ideig hat, „lárvaarcúsítva” gazdáját. A Botox helyettesítő szintetikusan is előállítható aminosav származékok, hexa-, polipeptidek ( Matrixyl gél, és tsai) már egy lépcsővel fentebb vannak a szent fiatalság oltárához vezető úton, de velük is úgy járhatunk, mint anno a kollagénnel jártunk.

kollagén

2. Kollagén - prekollagén
Kollagén krémek, zselék, kezelések, de sajnos ezzel is károkat okoztunk. A kollagén maga jó anyag, megtermeli a szervezetünk is, azonban van egy sejtmemória és ha abban az áll, hogy ez az anyag már a szervezetben van, akkor a termelését leállítja. Így bevittük a kollagént, azt felélte a szervezetünk, de közben lassította vagy leállította a folyamatot amivel gyártotta eddig a kollagént. Így amint elvontuk, erőteljesebbé vált a ráncképződés.

facellift

3. Gépesítés
Anti –aging terén a kozmetika felfejlesztette a gépipart, tele lettünk szebbnél szebb és drága eszközökkel, majd jöttek az ehhez kapcsolódó nanotechnológiás hatóanyagok. A gyors fejlődés miatt gyakorlaitalg semmilyen hosszútávú tapasztalat nincs a hatásaikról nincsen.

plasztikai műtét

4. Plasztika
És amikor már nem számított a pénz és azonnali varázslatos hatásra vágyott a vendég akkor jött a kés, mely vág egy kettőt itt-ott és máris 3 centivel feljebb varta az arcodat. Látványos? Persze hogy az! Drága? Naná! Eredményes? Érdemes megnézni egy két hollywoodi sztár arcát aki picit elkapta ezt a fonalat. Elég fura képeket lehet találni róluk.

Neked is lehet ráncmentes feszes arcbőröd!

Ne válassz radikális beavatkozást, amikor természetesen is működik.

Valós megoldás a ráncokra kizárólag természetesen!

Az Algotherm hívők azonban megint csak máshogy gondolják fiatalságuk megőrzését, és az ehhez vezető utat. Kizárólag a természet adta javak, a tenger adta hatóanyagok és a biológia és anatómia, fiziológiai funkciók képezik alapját az anti-aging termékeinknek.

A hangsúly a megelőzésen és az ápoláson van. Az idő kerekét nemcsak visszafordítani, de lassítani is lehet, tehát termékeink fő szempontja feltöltés mellett a prevenció, mely éppoly fontos, mint a helyreállító vagy szinten tartó kezelési metódusok.

ránctalanító krém, ránctalanító krémek, ránctalanító, anti aging krém, szemránckrém, szemkörnyékápoló, legjobb ránctalanító krém, természetes ránctalanító, ránctalanítás
ránctalanító krém, ránctalanító krémek, ránctalanító, ránctalanítás, anti aging krém, szemránckrém, szemkörnyékápoló, legjobb ránctalanító krém, természetes ránctalanító, feszes bőr

Feltöltés a megfelelő hatóanyaggal

A kezelések fontos része a hatóanyag mélyre vitele. A bőr fiatalságáért felelős rugalmas rostrendszert töltjük fel sáványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, vizet pótlunk és keringetünk. Homogenizáljuk és felerősítjük a jó bőrtugort algákkal. Undaria pinnatifida a ránctalanításért, alaria esculenta a bőrfeszességért, ulva lactuca a bőr szilárdságáért, dictiopterys membranacea az öregedési és napfoltok ellen, és még sok finom összetevő, amit egy intenzív termékpalettába csomagoltunk.

Azt csináljuk mikroszinten az arccal, amit makroszinten a testtel: serkentjük a kollagéntermelést, tápláljuk, kondícionáljuk, mindezt csak természetes és egészséges módon.

Kozmetikusaink

Hirmann Anita, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Hirmann Anita

"Hirmann Anita - "Biológia kémia szakos tanárként váltottam 20 éve a kozmetikai pályára és azóta is töretlen lelkesedéssel kezelem vendégeimet. 12 éve dolgozom az Algotherm tengeri kozmetikumokkal és oktatom kozmetikustársaimat azok használatára. Kezeléseimet francia protokollok szerint építettem fel a kényeztető, szeretetteljes ápolás szellemében."

"Bakos Barbara - "Több mint 10 éve dolgozom kozmetikusként. Kedvenc területem az „anti ageing”, a bőr fiatalságának megőrzése, vitalitásának növelése. Több szakmai tanfolyamon, előadáson voltam a múltban és jelenlg is folyamatosan képzem magam, hogy vendégeim problémáit a lehető legnagyobb szakmai odaadással tudjam kezelni. "

B, kozmetikus, Budapest 2. kerület, professzionális kozmetikum, Algotherm

Bakos Barbara

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Jelentkezz be most!

+36 20 256 9072
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5

Mit tegyek ha nem vagyok budapesti?

Ne csüggedj mert, ha írsz nekünk mi visszahívunk és segítünk olyan étrendet és termékeket összeállítani amivel hatékonyan tudsz a problémáddal szembeszállni.

Hámlasztó szappan

Fiatalító Csomag 2 az egyben

Egy nappali és egy éjszakai krém a bőröd fiatalságáért

Fiatalító ránckrém 50ml Selymes krém, amely rendkívüli ránctalanító hatással bír. Hidratálja a bőrt és kisimítja a finom vonalakat Használatával a sötét foltok megjelenése csökken. Arcbőr sugárzóvá és láthatóan fiatalabbá, kisimultabbá válik.

Fiatalító Arcfeszesítő Krém 50ml Helyreállítja a bőr rugalmasságát. Tökéletes feszesítő hatás, az arc kontúrja élesebb lesz. Használatával a bőr hidratálttá és rugalmasabbá, arcod láthatóan feszesebbé válik

Használati utasítás: Használd reggel a feszesítő krémet éjjel pedig a ránckrémet!

21.990 Ft Megnézem az Algothermshop-on

A fiatalító, ránctalanító kezelés csak akkor ér valamit ha az természetes és harmóniában van szervezeteddel!

Nálunk mindent elolvashaszt arról, hogyan is működik ez a kezelés a bőrödön.


Termékleírások itt »

Érdekelnek a termékek »

Érdekelnek a kezelésárak »