Fáradt láb, kialakuló
ödémák, visszerek?

Ha úgy érzed lábaid megérdemlik a gondoskodást,
nálunk megkapják a megfelelő törődést!

Egész nap használjuk őket mégis olyan keveset törődünk velük.

Nálunk 30 perc alatt megkapják lábaid azt a frissítő áplolást, mely segít megelőzni a nagyobb problémák kialakulását és visszaállítja izmaid frissességét.

Fáradt, elnehezült lábak

Javasoljuk túlterhelt láb, elnehezült láb érzet, izomláz, rándulás esetén, lábtorna kiegészítéseként vagy a kényelmetlen cipők okozta problémák enyhítésére. A magas 5-6 cm feletti cipősarok leterheli a lábfejet az arra nehezedő testsúllyal, így gyakran szűk cipőorrba szorulnak és összenyomódnak lábujjaink. Ez a vádli izomzatát is lerövidíti, így a cipő viselése hosszú távon után fájdalom, izomgörcs kialakulását okozza. Másrészről a lapos vagy túl puha cipőtalp a sarokra hathat megterhelően. Autóvezetés után a pedálzat kezelése is lábfájáshoz vezethet, ami akár a csípőig is kisugározhat. A reflexológia tanítása szerint az egész testünk "rajta van" a talpunkon , visszajelzést ad testünk állapotáról ezért nem mindegy mennyire törődünk lábunk jelzéseivel (bőrkeményedés , szárazság , deformitás), amit lehet csak akkor veszünk komolyan amikor már fájdalom formájában jelentkezik.

Algotherm, professzionális kozmetikum, Hausmann Réka, masszázs, lábmasszázs, fáradt láb, ödéma, visszér

Speciális fáradt láb masszázs

A kezelés kényelmes, fekvő helyzetben történik és körül belül 30 perces. A lábfejet és az alsó lábszárat masszírozzuk. Első lépésként letöröljük, majd leradírozzuk a lábat, majd következik az átmasszírozás az Algotherm speciális masszázstechnikájával ami azonnali felfrissülést eredményez. A láb áttörlése után tonizálás következik. Végül következik a láb átsimítása könnyed, mentolos, Algotherm lábzselével, ami azonnal és foltmentesen felszívódik akár harisnyán keresztül is. Kezelésünket mindenkinek ajánljuk, aki szereti a lábmasszázst, de valami különleges, exkluzív lábkezelésre is nyitott! Tapasztald meg az algák csodálatos erejét és a Francia Algotherm kozmetikum megbízhatóságát! A hatás napokon át érezhető lesz lábaidban!
Lehetséges, hogy kezdetben az esetleges lábfájdalomra nyújtunk megoldást, későbbiekben már, relaxáló hatása miatt fogod keresni ezt a viszonylag kevés időt igénylő, közérzet javító kezelést ami sokkal többet ad mint egy lábmasszázs!

Algotherm, professzionális kozmetikum, Hausmann Réka, masszázs, svédmasszázs, celluit, celluitmasszázs

Frissülj fel nálunk!

"Hausmann Réka vagyok az Algotherm Esztétika masszőr - kozmetikusa. 20 évvel ezelőtt választottam a kozmetikusi pályát hivatásomnak, a testmasszázs elsajátítását az arckezelések kiegészítéseként tanultam meg. Ahogy dolgoztam és képeztem magam az idők folyamán, véglegesen beleszerettem ebbe a fantasztikus szakmába. A masszázs nem csupán közérzet javító, ápoló, ellazító, fájdalom csökkentő kényeztetés, hanem kölcsönös bizalmon alapuló "párbeszéd". Hiszem, hogy az emberi kéz érintése semmivel nem helyettesíthető."

KERESSÜNK IDŐPONTOT!

Áraink

Alap Lábmasszázs 20 perc 2 000 Ft
Fáradt láb kezelése 30 perc 3 000 Ft

Jelentkezz be most!

+36 20 256 9072
(Ha nem vesszük fel visszahívunk!)

Algotherm Esztétika

Budapest 2. kerület Fényes Elek u. 5